keskiviikko 1. elokuuta 2012

Töissä Maitotyttö Oy:ssä! :)

Noniin, nyt on työsopimukset kirjoitettu, joten voin ilolla ja ylpeydellä kertoa olevani työllistetty ihanan Millan ja Maitotyttö Oy:n toimesta :) Jatkossa siis ompelen Maitotyttö-imetyspaitoja, ja tässä on ihka ensimmäinen. Tai siis no, epävirallinen: halusin ensin kokeilla omilla kankailla koekappaleen ennen varsinaista työsarkaa, tässä ei ole Maitotyttö-merkkiä, eikä sen puoleen myöskään Lauriida-merkkiä. Koko- ja pesumerkinkin jätin pois, ne kun ei olleet mun omaisuutta ;)

Mä sitten aliarvioin kokoni hiukan ja tein M-kokoisen, tää on mulle just ja just, käyttökelpoinen kyllä mutta väljempi ois ollu ehkä hiukka kivempi. Mut ei voi mitään, kyllä tää käyttöön tulee ;) Etenkin, kun tein sen OE:n uniikista keltaisesta Taikametsä-joustofroteesta! Olen niin rakastunut tähän kankaaseen, livenä kun sen näin niin en tiennyt miten päin olisin ollut! :D Onneksi mulla on tätä 2 metriä (miinus paidan kankaat), kyllä tästä vielä jotain kivaa saa :) Oih ja voih!

Vähän on vielä säätämistä peitetikkikoneen säädöissä ja näin, ekaan paitaan meni reilu kaksi tuntia kankaiden leikkuusta viimeisten langanpätkien leikkuuseen, sisältäen muutaman puretun sauman (en ihan hahmottanut miten päin luukut sun muut piti laittaa, hups..), ja muutama peitetikkisaumakin oli alle mun standardien niin eikun uudestaan vaan. Mutta nyt on hyvä! Kyllä nyt kelpaa :)


PS: Arvonnan voittaja on arvottu, mutta pidän sen vielä salaisuutena: julkistan sen sitten palkintokuvien kera ;)

17 kommenttia:

 1. Kyllä on hieno!!!! :) Ja tervetuloa tiimiin! :)

  VastaaPoista
 2. Kiva paita, onnea työpaikasta! :)

  VastaaPoista
 3. Onnea uudesta työpaidasta eikun siis työpaikasta ;) Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 4. Vau! Tämä näyttää tosi hyvältä! Mäkin sain taikametsäni tänään :), mutta ensin työ ja sitten huvi :D.

  VastaaPoista
 5. Onnea uudelle maitotytölle! :)
  Nätti paita, tuosta on hyvä jatkaa :)

  VastaaPoista
 6. Onnea uudelle maitotytölle,taikametsänäkin tuo paita on tosi hieno !

  VastaaPoista
 7. Onnea uuden työn johdosta ja kyllä tuo hyvälle näyttää :) eksyin ensimmäistä kertaa blogiisi ja nyt jatkan selaamista mitä kaikkea ihanaa täältä löytyykään!

  VastaaPoista
 8. Sopii tosi hyvin Maitotyttöönkin tuo kangas. Onnea uudesta työstä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sopii, harmi kun Taikametsällä on myyntitekokielto, nää vietäis varmaan käsistä! :)

   Poista
  2. Itse asiassa tästä OLI tarkkaan rajattu kaupallinen varaus Maitotytölle ja Nallevaipoille, oltais saatu ostaa yrityskäyttöön jos kangasta olisi jäänyt yli... Mutta kun ei jäänyt, ja se toinenkin erä myytiin heti, niin eipä saatu sitten. :P Olisi kyllä sopinut upeasti!

   Poista
  3. Ainiin niinpäs olikin, muistin että "jotkut" yritykset oli siinä kiintiössä mutta enhän mä vaivautunut kaivamaan sitä oe-tiedostoa esiin ja tarkistamaan :D Olis kyllä ollu ihana tehdä näitä enemmänkin! Taikametsä on niin paksua ja ihanaa ommeltavaa, nams!

   Poista
 9. Ompas hieno,onnea työpaikasta! Ja hei,ei pihdata sitä voittajaa arvonnasta. Kansa tahtoo tietää..ainakin minä huonon arpaonninen ;)

  VastaaPoista
 10. Mä päätin, että ompelen voittajan palkinnon eka ja sit vasta julkistan ;) nyt teen nää maitotytöt eka alta pois (tänään tai viimestään huomenna on valmista), ja pienent t-paidan tekoon nyt ei kauaa mene ;)

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)