keskiviikko 1. elokuuta 2012

Töissä Maitotyttö Oy:ssä! :)

Noniin, nyt on työsopimukset kirjoitettu, joten voin ilolla ja ylpeydellä kertoa olevani työllistetty ihanan Millan ja Maitotyttö Oy:n toimesta :) Jatkossa siis ompelen Maitotyttö-imetyspaitoja, ja tässä on ihka ensimmäinen. Tai siis no, epävirallinen: halusin ensin kokeilla omilla kankailla koekappaleen ennen varsinaista työsarkaa, tässä ei ole Maitotyttö-merkkiä, eikä sen puoleen myöskään Lauriida-merkkiä. Koko- ja pesumerkinkin jätin pois, ne kun ei olleet mun omaisuutta ;)

Mä sitten aliarvioin kokoni hiukan ja tein M-kokoisen, tää on mulle just ja just, käyttökelpoinen kyllä mutta väljempi ois ollu ehkä hiukka kivempi. Mut ei voi mitään, kyllä tää käyttöön tulee ;) Etenkin, kun tein sen OE:n uniikista keltaisesta Taikametsä-joustofroteesta! Olen niin rakastunut tähän kankaaseen, livenä kun sen näin niin en tiennyt miten päin olisin ollut! :D Onneksi mulla on tätä 2 metriä (miinus paidan kankaat), kyllä tästä vielä jotain kivaa saa :) Oih ja voih!

Vähän on vielä säätämistä peitetikkikoneen säädöissä ja näin, ekaan paitaan meni reilu kaksi tuntia kankaiden leikkuusta viimeisten langanpätkien leikkuuseen, sisältäen muutaman puretun sauman (en ihan hahmottanut miten päin luukut sun muut piti laittaa, hups..), ja muutama peitetikkisaumakin oli alle mun standardien niin eikun uudestaan vaan. Mutta nyt on hyvä! Kyllä nyt kelpaa :)


PS: Arvonnan voittaja on arvottu, mutta pidän sen vielä salaisuutena: julkistan sen sitten palkintokuvien kera ;)