torstai 30. elokuuta 2012

Leijonaa mä metsästän...

Silloin kun Millan Maitotyttöblogissa bongasin ekaa kertaa tämän leijona-applikaation, niin suorastaan sydän suli: tuommoisen mäkin haluan! Se sitten jäi, kun ei tullut just sopivaa kangasta ja tarvettakaan leijona-vaatteelle. No, tässä jonkin aikaa sitten tilasin Ikasyriltä ihanaa leijona-trikoota, ja siihen oli saatava leijona applikoitunakin. Mietin ja pähkäilin ja luonnostelin, mutta aina ne leijonat joko oli ihan tyhmiä tai sitten ne oli niin selkeästi puolikopioita Millan leijonasta, että pyysin sitten loppujen lopuksi Millalta luvan käyttää samaa kuvaa... ;) Kieltään näyttävä leijona sopii tähän kankaaseen kuin nenä naamaan, nams! Kieli on joustofroteeta, muut osat velouria. Tykkään valtavasti! Kaavana Ottobre 1/2009 Muksis-tunika koossa 86 cm.

Kun eka kokeilin tätä Tiitun päälle niin huh, johan oli reippaan kokoinen. Kaula-aukkokin oli niin iso, että koko paita meinasi pudota päältä... No, onneksi se oli korjattavissa Prymin neppareilla, jotka laitoin kirjekuorikaula-aukon etu- ja takakappaleen kohtaamisristeykseen. Nyt tää menee kyllä mekkona, mutta kyllä Tiitu tähän pian kasvaa! Tänään käytiin just 1v3kk-neuvolassa, ja olihan sitä pituutta kertynyt 81,6 cm :) 3,2 cm tullut kahdessa ja puolessa kuukaudessa! Voi harmi, pitää uudistaa vaatevarastoa jo kovaa vauhtia ;)

Huomenna Tiitu aloittaa päiväkotiuransa ihan täydellä päivällä, nyt on kaksi harjoituspäivää mennyt jo tosi hienosti. Pitääkin ommella muutama vaippa lisää, että saadaan kestoja päikkyynkin. Ajattelin kyllä tehdä jo harkkahousuja kotiin, josko melkein kuivat vaipat muuttuisivat kokonaan kuiviksi ja päästäisi vaipoista eroon kokonaan... :)

6 kommenttia:

 1. Kiva mekko ja ihana aplikaatio :)

  VastaaPoista
 2. Hieno mekko ja reipas tyttö, olipa hauska nähdä oikeastikin tänä aamuna :-)

  VastaaPoista
 3. Nykäise enskerralla hihasta! :D Mäkin bongasin heti teidän tytön, sanoin miehelle että "tuossa on käsityöläisen lapsi" kun ihastelin sydänpaitaa ja nahkatossuja! Kiva, nyt löysin sun blogiin, kun torstaina just mietin että oisko ihan mahdoton projekti etsiä... Mut sä löysitkin mut! ;)

  VastaaPoista
 4. Nykäisen, eiköhän me törmätä jossain kohtaa :-)

  VastaaPoista
 5. Ihana mekkonen, eipä ihme että ihastuit aplikaatioon, se on söpö!

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit! :)